PEZs Design

Színes textilkábel

2015. november 02. - pezsdesign

Pár hónapja láttam egy olyan lakást, ahol a tulajdonos színes textilkábeleket használt a lámpáihoz és rögtön megtetszett. Miért is kellene egy kábelnek unalmas fehérnek/szürkének/feketének lennie?

A választék széles: több tucat egyszínű és mintás, sőt akár fonott verzió közül válogathatunk.

A lehetőségek sokfélék: választhatunk a lámpa színéhez illő vagy teljesen eltérő színű kábelt, felfüggeszthetjük a lámpát egyedül vagy csoportban, használhatjuk lámpához vagy kizárólag izzóhoz is. Különösen jól mutat, ha egy lámpacsoporton belül vegyítjük a kábelek színét.

Ha a minimál stílusba szerettél bele, akkor válassz különleges izzót (lámpabúra nélkül!) és hozzá élénk színű kábelt.

Arra minden esetben figyelni kell, hogy a kábelek "mássága" csak akkor tűnik fel, és kapjuk meg a "hűha"-hatást, ha tényleg belógnak a térbe, 1,5-2 méterrel számolni kell lámpánként.

Magyarországon is könnyen beszerezhető, én két hete a Tilka műhelyében jártam. Az ott készült képeket és a kiválasztott kábeleket poszt végén láthatjátok.

Espacios amplios y abiertos, MAISON ARTIST:

forrás

forrás

forrás

forrás

forrás

 És végül a képek a Tilka műhelyéből, a választék egy részével és a saját szerzemények:

p1100391kicsi.jpg

 

 

 

 

p1100390kicsi.jpg
p1100404kicsi.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr837988237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása