PEZs Design

Hangulatos étkezősarkok

2015. november 18. - pezsdesign

Be kell vallanom, hogy különös vonzódást érzek a sarokétkezők iránt, főleg ha ablak mellett/alatt helyezték el. Biztosan másban is nosztalgikus érzéseket kelt a gyerekkorban szülőknél, nagyszülőknél látott ismerős szobarészlet.

Természetesen nagy családi összejövetelek alkalmával ezek nem használhatók kényelmesen, de nincs is annál jobb, mint hétvégén reggel kényelmesen nézelődni a padon egy bögre kávéval és egy magazinnal.

Ráadásul nincs is talán olyan kis hely, ahova ne lehetne egy hangulatos sarkot elhelyezni, és ha felemelhető ülőfelületű padot választunk, akkor értékes tárolóhelyet is kialakíthatunk.

CharmingEatingNooks_8

forrás itt

forrás itt

u shaped banquette bhg

forrás itt

modern breakfast nook:

forrás itt

forrás itt

20-questions-Karen-Sealy-1.jpg

forrás itt

forrás itt

forrás itt

Small space breakfast nook:

forrás itt

inviting breakfast nook:

forrás itt

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr368085720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jozsef Liszkai 2015.11.19. 19:26:58

Szörnyű! az eladhatatlant szépnek nevezni. Valószínű nem lakott még normális lakásban,és nem látott még ízléses étkezőbútort.

pause 2015.11.19. 19:56:09

sajnos betegesen vonzodok a sarulogarniturakhoz...imadom,hogy kenylemesek, praktikusak
süti beállítások módosítása