PEZs Design

Geometrikus falminták

2015. november 04. - pezsdesign

Egy szoba felfrissítésének egyik legegyszerűbb módja, ha először a dekorációt cseréljük le és így viszünk bele valami újdonságot.

Azonban a dekoráció nem csak tárgyakra vonatkozhat, egyszerű, otthoni módszerekkel elkészíthető faldíszítéssel is feldobhatjuk a lakásunk.

A geometrikus minták falra applikálásával még a kezdők is megbirkóznak, semmi másra nincs szükség, mint maszkolószalagra, mérőszalagra és a festéshez szükséges eszközökre (festék, festőhenger, csöpögtető tálca).

A mintát jobb először papíron megtervezni pontos méretekkel és színekkel és csak ha papíron tetszik, akkor ragasztani és festeni.

Az egyszerűek: kizárólag a vonalak egyenességére kell figyelni, nincsenek párhuzamos élek, olyan formákat alakítunk ki, ami nekünk tetszik.

 

forrás itt és itt

Haladó verzió: egy forma ismétlése más színekkel, mintába rendezve.

  

forrás itt és itt

Profi szint: itt már minden a képzeletünkre (és a kitartásunkra) van bízva, minták, színek végtelen variációja jöhet szóba.

 

 

forrás itt, itt, itt és itt

A végére hagytam a kedvencemet, el se tudom képzelni, mennyi idő elkészíteni egy ilyen falat, de gyönyörű.

Geometric Wall Mural from myloview #wallpaper #wall #bedroom:

forrás itt

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr418034802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása