PEZs Design

Inspiráló rózsakvarc

2015. december 09. - pezsdesign

2016 egyik színe. A Pantone a szokásos egy szín helyett kettőt választott meg az év színének, a rózsakvarcot (Pantone 13-1520) és a derűs kéket (Pantone 15-3919). És azért  kettőt, mert szerintük ez a két szín, az esti ég színei egymástól elválaszthatatlanok.

PANTONE COLOR OF THE YEAR 2016 - Rose Quartz 13-1520 & Serenity 15-3919

forrás

Most csak a rózsakvarc használatára szeretnék néhány példát mutatni, a kékkel egy következő posztban foglalkozok.

A rózsakvarc (pasztel rózsaszín) jellemzően nőiesebb terekben bukkan fel. Magyarországon nem túl valószínű, hogy bármely bútorboltban találunk kanapét vagy székeket ebben a színben (bútor- vagy lakásfelújítás előtt azért érdemes elgondolkodni rajta, festéket például több gyártótól, sok árnyalatban lehet itthon kapni).

Ha kisebb felületen szeretnénk használni, bátran kísérletezhetünk párnával, takaróval, esetleg vázával vagy faliképpel, ha nem tetszik, bármikor lecserélhetjük.

pastels:

 BINNENKIJKEN | STIJLVOL WONEN IN EEN KERK. Stijlvol Styling - Woonblog www.stijlvolstyling.com Beeld: Jeltje Janmaat/House of Pictures:

pastels:

Soft shapes and a cloudlike palette make the family room an irresistible spot to relax. A trio of sky-blue paintings by Leora Armstrong hangs above a Jonathan Adler sofa covered in soft blue de Le Cuona linen.

 we love this look! 25% OFF SITEWIDE! shop www.esther.com.au xx:

 :

forrás itt itt itt itt itt itt itt itt itt itt

Ha tetszett a poszt, lájkold a Facebook-oldalam itt és nem maradsz le egyről sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr978146070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása