PEZs Design

Fekete-arany 10 perces Halloween dekor

2015. október 30. - pezsdesign

A Halloweenre készített dekorációban is választhatunk a hagyományostól eltérő színeket. (Az Amerikában hagyományostól, tudom, hogy Magyarországon nem beszélhetünk ezzel a szokással kapcsolatban hagyományról.)

Feketét és aranyat használva sokkal elegánsabb hatást érhetünk el, de a borzongás így is garantált :)

Fújjuk le az üzletekben kapható mini-tököket arany spray-vel (esetleg vegyesen matt feketével). Az asztalra terítsünk fekete textilt, amire tehetünk középre egy arany futót vagy helyette használhatunk arany szalvétákat is. Ehhez tetszés szerint csak pár fekete vagy arany tömbgyertya kell, amit a lefújt tökökkel csoportokba rendezünk és pár perc alatt kész a hétvégi dekoráció.

forrás

forrás

Grandin Road 2015 Black & Gold Pumpkin Collection.  A great inspiration for our Black & Gold Halloween Glam Gala Party.:

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr268035834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása