PEZs Design

Minták otthonra - a tyúklábminta

2016. február 01. - pezsdesign

A tyúklábmintáról bátran állíthatom, hogy valószínűleg sosem megy ki a divatból. Közel 200 éves története során újra és újra felfedezte magának a divatvilág néhány jelesebb képviselője.

A tyúklábminta kéttónusú minta, hagyományosan fekete és fehér, de ettől nyugodtan eltérhetünk. Akinek a fekete-fehér túl feltűnő, használhat szürke-fekete, vagy világosabb árnyalatban szürke-bármilyen pasztel színösszeállítást is.

A tyúklábmintás anyag nem csak a divatban, a lakberendezésben is elegáns hatást kelt, még ha csak egy kisebb párnán is jelenik meg. Ráadásul nem egyértelműen nőies vagy férfias minta, függ attól, hol használjuk, milyen színekkel és milyen összeállításban.

houndstooth:

Grey Kitchen using White Glass Subway tile as a backsplash in 3x6.  Gorgeous!!! https://www.subwaytileoutlet.com/products/White-Glass-Subway-Tile.html#.VOT_ifnF-1U:

Living room styling we love!:

Leather Sectional and colors/patterns of the room keep the space light and airy.:

fun couch cover & interesting color scheme -- Keith Scott Morton Photography | Portfolio 5:

Houndstooth:

Slettvoll:

forrás itt itt itt itt itt itt itt itt itt itt itt itt itt

Ha tetszett a poszt, lájkold a Facebook-oldalam itt és nem maradsz le egyről sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://pezsdesign.blog.hu/api/trackback/id/tr548337850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása